Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Láncreakció – Az U.S.A. kicsinálja az Orbán-kormányt?
  2014-10-22 07:22:39, szerda
 
 
Láncreakció - Az U.S.A. kicsinálja az Orbán-kormányt?

Írta: Kiskunhír
Kategória: Vélemény
Megjelent: 2014. október 21


Lefagyott a pökhendi vigyor Lázár János arcáról, majd ezerszer igyekezett kimondani a ,,barátság" szót Amerikával kapcsolatban, a nemzetbiztonsági bizottság tegnapi ülésén, melyet a ,,kitiltás-botrány" nyomán hívtak össze ellenzéki képviselők. Most - talán először - komolyan vették az Egyesült Államok lépését, bizony minden borulni látszik, az ügybe még a kormány is belebukhat.



Megannyi apró - vagy nem csak apró - figyelmeztetést kapott az Orbán Viktor vezette kabinet a világ szinte minden tájáról. Talán csak Kim Jong Un, Fidel Castro, és Mao Ce Tung a túlvilágról nem nézte rossz szemmel a kormányunk ámokfutását az új alkotmánytól a médiatörvényig, a választási törvény módosításától, a trafik-mutyiig, vagy a civil szervezetek üldözéséig. Számtalan hang szólalt fel a kormány ellen (!), szerte a világban, gondoljunk csak Angela Merkel német kancellárra, Jose Manuel Barosora, Daniel Chon-Benditre, és sorolhatnánk napestig. Meg kell ismételnem a ,,kormány ellen" szóhasználatot, ugyanis a kritikák és vádak nem Magyarország ellen irányultak, kizárólag Orbán Viktor miniszterelnök, és kormánya kapta a feddéseket, bár ők ezt igyekeztek szándékosan kiforgatni, és itthon úgy előadni, mintha megvédtek volna bennünket bárkitől is. Pedig nem, Orbán gyáván a népe mögé menekült.

Orbán valamennyi - személyét ért - kritikát arrogánsan, lekezelően, már-már nagyképűen vert vissza, kormányának tagjai, vagy holdudvarába tartozó politikusok cinikus, sértő hangnemben kezelték ezeket az ügyeket. Persze, mindeközben a kétharmad mögé bújtak, és erre támaszkodva oktatták ki a világ vezető hatalmait, mibe szóljanak bele, és mibe nem.

Itthon sem tetszik ez

A kormány, és legfőképp Orbán hozzáállása itthon is visszatetszést keltett sokakban, akik kezdetben próbáltak ennek hangot is adni. Emlékezzünk azokra a próbálkozásokra, mikor egyes esetekben demonstrációt kívántak összehozni az ellenzéki oldalon. Hát persze, hogy nem hagyta ezt a kormányoldal, azonnal ráküldték a demonstrálókra a békemenet nevű ,,szerelmes bandát", akik többszázezres tömeggel tarolták le a kormány ellen tüntetőket. Vonultak egyszer, vonultak kétszer, amíg egyszer csak, már nem mert kimenni az ellenzék az utcára. Dolog elvégezve.

A ,,szerelmes banda"...

Lopott a kifejezés, nem magam találtam ki. Egy internetes hozzászólásban ecsetelte valaki, hogy miként is áll össze a mai kormány támogatói köre, ami valahogy így hangzott:

A kormánynak három féle csoport a támogatója, és nem tudni, melyik súlyosabb.

1., A közvetlen haszonélvezők.

Ők azok, akik igen közel vannak a tűzhöz, és közvetlen anyagi, vagy egyéb hasznot húznak a saját pozíciójuk adta lehetőségekből. Nekik elemi érdekük fenntartani ezt a rendszert, hiszen csak ebben a rendszerben ölik a méz hozzájuk. Gondoljunk Kósa Lajos, vagy Szijjártó Péter ingatlanügyeire.



A NER Külügyminiszterének medencéje



2., A közvetett haszonélvezők

Akik stabil, jól fizető állásokat, vagy lehetőségeket kaptak a jelenleg regnáló kormánytól, képviselők, polgármesterek, kormányhivatalok vezetői, stb. Ők tudják, hogy egy váltás esetén mehetnek vissza a versenyszférába, oda, ahol a legtöbben semmihez nem értenek, nincs benne tapasztalatuk. Hűen szolgálják, és igyekeznek fenntartani a rendszert, sokan még saját elveiket is sutba dobják, az önös érdekeik miatt.

3., A szerelmesek

Az okfejtő bejegyzés ezt a kategóriát tartotta a legsúlyosabbnak. Ők azok, akik szerelmesek Orbán Viktorba, és a rózsaszín köd nem engedi világosan láttatni a valóságot. Példát is hozott rá:

- Mindenki ismer olyan párkapcsolatot, ahol a fiú rettenetesen szerelmes, de a párja csalja orrba-szájba, igazi ribanc módjára éli életét. A fiú sejti, esetleg tudja is ezt, de a vak szerelem miatt elhessegeti magától a tényeket. A környezetük - ismerősök, barátok - rég látják ezt kívülről, már mindenki tudja, hogy felszarvazott ökör lett a szerelmes fiúból, de csak kevesen, az igazán közeli barátok mernek szólni neki. Vesztükre... A szerelmes fiú iszonyú haragra gerjed, ,,hogy mertek ilyet állítani a szerelmemről?" - ordítja, és egy életre összevész az egykori barátaival. Ők a hibásak, ők a szemét állatok! Holott ő is látja, de szerelmes...

Lehet igaz a fenti okfejtés? Magam sem tudom, minden esetre egy magyarázatnak jó. Ha elfogadjuk helytállónak, akkor máris megvan a magyarázat arra, hogy mitől érzi feljogosítva magát Orbán - és kormánya - az ilyetén viselkedésre annak ellenére, hogy kevesebb szavazattal van most kétharmada, mint amennyivel 2002-ben és 2006-ban bukott. A napnál is világosabb, hogy nem ő és a Fidesz nyert mostanság, hanem az ellenzék vesztett. 2010-ben mindenképp, aztán már segített az átalakított választási rendszer, ami esélyt sem adott a magát még mindig csak keresgélő demokratikus pártoknak.

Elszálltak

Semmi kétség, a Fidesz, és a kormány túlontúl magabiztos, gőgös, fennhéjázó, és cinikus lett. Akit csak tudott lekezelt, nagyon, de nagyon magas lóról oktatta ki akár az Európai Uniót is. ,,Aki nem velünk, az ellenünk" - vallják ők, és ez már nyíltan meg is mutatkozik. Minden eszközük megvan erre, kezükben az ügyészség, a NAV, a TEK, és még csak az isten tudja mi. Számtalanszor láthattuk, hogy bevetik őket alantas terveik véghezviteléhez, gátlástalanul takarítanak el bárkit az útból, ha érdekeik úgy hozzák.

Visszatért a félelem, kialakult az ön-cenzúra. A munkahelyeken ismét meggondolják az emberek, hogy kinek, mit mondanak, de így van ez a pletykák központi intézményeiben is, a piacokon, kocsmákban, patikákban. A szerelemesek feljelentéseitől rettegnek az emberek, nem tudják, kinek, mivel adnak okot a bepanaszolásra. A rendőrök, katonák már nem mernek a saját telefonjaikon sem egy jóízűt politizálni a barátaikkal sem, aláíratták velük, hogy bármikor lehallgathatóak. Van egy szervezet, akinek ehhez joga van, úgy hívják NVSZ, azaz Nemzeti Védelmi Szolgálat. Mert nemzeti itt már minden, többek közt a dohánybolt. Nemzeti alapon is lett kiosztva a koncesszió.

A helyi, és regionális káderek leellenőrizték, melyik pályázó is tartozik az ő nemzetükhöz, és ő kapott trafikot, akitől a nem ő nemzetükhöz tartozó - de adójukból őket eltartó - állampolgárok megvetetik a dohányt. A rossznyelvek azt beszélik, hogy januártól így jár majd az alkohol is, csak az ő nemzetük tagjaitól vehetjük majd meg pl. az Unicumot. Bár, úgy tűnik, erre már nem maradt idejük...

Itt a vég?

Mondhatni, igen. Ha logikusan sorra vesszük az elmúlt napok eseményeit, láthatjuk, nincs tovább. Amerika Orbán ,,kezébe adta a mordályt", majd így szólt: Please, kill yourself! Hogy, mit is értek ez alatt?

Nos, történt pedig, hogy állami korrupció vádjával, eddig hat magyar állampolgárt tiltott ki területéről az Egyesült Államok. Teheti, jogában áll. Csak épp, nem szokott ilyesmit tenni ok nélkül, főként nem a 7750 számú elnöki rendeletre hivatkozva. Ez a rendelet nem csak azt mondja ki, hogy az, aki az amerikai érdekeket sértve korrupciós ügybe keveredik, nem léphet be az országukba, mert akkor ezer, meg ezer embert tiltanának ki, megállás nélkül. A rendelet szabályozza azt is, hogy ezt a szankciót csak akkor alkalmazzák, ha a korrupcióba keveredett országban az ügy tisztességes kivizsgálására nincs esély, szóval az adott ország vezetése igyekszik eltussolni az ügyet. És itt a bibi. Amerika szólt egyszer, kétszer, és csak az isten tudja, hányszor. Mit kapott válaszul? ,,Ugyan, ez vicc!", ,,Az elnök tájékozatlan!", és leginkább azt, hogy senki nem dumáljon bele, határokon túlról Orbánisztán belügyeibe! Hát, jó... - gondolta Amerika, ,,akkor nem szólunk bele". Majd szó nélkül kitiltotta - első körben - azt a hat embert, aki közvetlenül érintett az ügyben. Tette mindezt nagyon csendben, csak a ,,cégnek" (külügy) szólt, hogy annak a hat embernek az van vízum helyett, ami a férfi lónak, alul, hátul, középen. És az időzítés is remek volt, USA kivárta az utolsó választásokat is az évben, nehogy rájuk süssék, az eredményeket akarták befolyásolni.

Balhé van!

Na, most ilyenkor mit kell tenni? Idejön az USA az irodámba, és azt mondja, hogy korrupció van, belépés nincs. A palacsintában az van, amit a köznyelv szokott mondani, a gáz csupán annyi, hogy mindkét fele ,,azzal" van megkenve. Még ugye csend van, mert az USA - a törvényeit tiszteletbe tartva - hallgat, ő nem szivárogtat. Csak én tudom, és a mélyen hallgató USA.

Ülök a szobámban, búsan, egyedül...

És azon merengek, hogy ebből miként lehet jól kijönni... (Megsúgom: sehogy!) Vegyük sorra az eshetőségeket!

1., Ha az USA kérésének megfelelően vizsgálatot rendelek el a korrupciós ügyben, két végeredmény születhet:

1.1., Eltussolom a fenébe, hiszen az ügyészég olyan eredményt hoz, amilyet én akarok.

1.2., Komoly, igazi vizsgálat lesz, de akkor bukik mindenki. Ebben az ügyben nem lehet csak úgy bedobni egy-két ,,tisztáldozatot", minden bizonnyal az USA tud mindent. Ha pici kamu lenne a vizsgálatban, makkor megint a lábunkra lépne: ,,Nana! Sumákolsz! Az igazat, please!" De ha a vizsgálat komolyan lefut, akkor szakad a pókháló, és belepusztul a Kerék-Bárczy Szabolcs által emlegetett pók is, a háló közepén.

A kormány bevetette az időhúzás és értetlenkedés taktikáját, pedig nagyon is jól tudják, mi történt! Ha valaki, akkor ők tudják! Egyes sajtóhírek szerint az lehet a háttérben, hogy egy amerikai érdekeltségű cégnek adtak ultimátumot: ,,Rendelj kétmilliárdért tanulmányt egy kormány közeli alapítványtól (ugyan melyiktől?) és akkor ez, meg ez lesz!" Aztán inkább az lett, hogy az amerikaiak jelentették ezt otthon, és most meg ,,ez lett"!



Mr. Goodfriend - a "Jóbarát" úr



Az USA szépen, csendben intézte az ügyet, törvényei szerint csak a diplomáciai csatornákat használta kommunikációra. A megijedt kormány mit csinált? Pánikjában a szócsövéhez fordult, és azonnal visszatámadott. Mielőtt más forrásból kitudódhatott volna az ügy, egy kormányfüggő lapban megjelentették, hogy az USA gonoszkodik a NER-rel, nyilván azért, mert az igen tisztességes magyar NAV eljárást folytat egy amerikai tulajdonú céggel szemben. Azt is előkapták, hogy Clinton alapítványát a norvégok támogatják, és a norvégokkal éppen genyózik az állam, így most Amerika így áll bosszút. Valljuk meg, jól tökön rúgták magukat ezzel.

Mint fentebb írtam, most bevetették az értetlenkedés eszközét. ,,Miről beszél az USA?" ,,Ez most vicc, vagy komoly?" ,,Mondjon má' valami konkrétumot!"

És most azt várják, hogy az Egyesült Államok tárja eléjük a bizonyítékokat. Persze, tudják azt maguk is, hogy nem fogják, de nagyon jónak gondolják ezt a politikát, megy vele az idő. Közben a gatya fel-le jár rajtuk, mert bizony ez a helyzet nagyon ijesztő, ebből nem lehet kijönni már jól. A 35 éves, multimilliomos külügyminisztert kiküldték az USA-ba, próbálja helyre tenni a dolgokat, már ha őt még beengedik az országba. Ez ma kiderül.

Amerika persze belóbálta, nem ad információt. A nagykövetségük ügyvivője közölte: ,,Van Magyarországnak eszköze kivizsgálni ezeket, van itt ügyészség, rendőrség, titkosszolgálat. Tessenek megoldani az ügyet!" No, erre megint pofátlan válasz érkezett a Fidesz frakcióvezetőjétől, Rogán Antal az ATV Egyenes beszéd című műsorában merengett azon, hogy az USA csak viccel, vagy komolyan beszélhet... Majd hozzátette, szerinte ez csak provokáció.

USA bedurrant

Rogán szavai eljutottak Goodfriend ügyvivőhöz is, aki nyilván hazatelefonált: ,,Halljátok mán', mit beszél?" Aztán már nem udvariaskodott Amerika. A képviselet vezetője közölte, ha Magyarország így áll az ügyhöz, az USA nem tudja tovább elképzelni a szövetséges együttműködést velünk. Emberek, ez nem kis balhé! Persze, a szerelmesek azonnal posztolták, hogy ,,Amerika le van sz*rva, mit képzelnek, és amúgy is, megvagyunk nélkülük, hülye jenkik"!

Az Egyesült Államok eljutott oda, hogy ezt már végigcsinálja! Vagy kiderít mindent a magyar kormány önmaga, vagy az USA folytatja a résztvevők kitiltását. Időközben kizárnak bennünket a Demokráciák Közösségéből, szóval csúszunk rendesen lefelé, a mocsokba. Mindez ki miatt?





Orbánnak egy lépés maradt a matt előtt

Ezek a korrupciós ügyek, most már kiderülnek, lassan minden nyilvánosságra kerül. Bizton állítható, hogy nem ez az egyetlen ügy, itt láncreakció indul, és ez az a helyzet, ahol a jegenyefák bizony az égig nőnek. Ha vizsgálat lesz, és bedobnak valakit, az beszélni fog, és bukik minden. Ha kamu vizsgálat lesz, akkor az USA lép, bukik minden.

Az első dominó eldőlt, nincs megállás! Már csak idő kérdése az egész. De azt sem érdemes nagyon húzni, mert bizony a nép is megijedt, mégpedig a kormánytól. ,,Mit csinálnak velünk?" ,,Hol járatnak még le?" ,,Honnan tiltanak még ki bennünket? Az EU-ból?"

Világosan látszik, hogy az általuk NER néven emlegetett förmedvény kárt okoz mindannyinknak! Beláthatatlan, és visszafordíthatatlan károkat, ami a nyomorba dönti az országot! Mert az mégsem mehet, hogy egy ember ámokfutása kivezessen bennünket a nemzetközi közösségből, nehezen felépített jó kapcsolatok kerüljenek a kukába, és visszakerüljünk a Rákosi korszakba.

Magyarok százezrei menekülnek hazájukból, itthon milliók éheznek, és ha szembe fordul velünk a világ, akár éhen is halnak majd! Hol van ennek a vége? Észak - Kórea?

Félő, hogy a nép már nem fog félni a békemenettől, és nem fog félni a TEK-től sem. ,,Verjenek agyon, börtönözzenek be, de én ezt már nem tűröm! Hogy egy ember miatt szenvedjen egy ország? Na, nem! Míg milliók lakása felett lebeg Damoklész kardja, addig a NER kormányának tagjai százmilliókért vesznek luxusingatlanokat maguknak? Én szakadjak bele a munkába azért, hogy nekik legyen luxus? Milliók mennek el kétezer kilométerre dolgozni, hogy egyen a család?"

Orbánnak egy lépése maradt, mielőtt durva mattot kap, és ez nem más, mint a lemondás. Akár így, akár úgy, a NER bukik, mert sokaknak lett elege belőle. Azt, hogy kamu vizsgálat legyen, és eltussolják a korrupciót, Amerika nem hagyja. Ha pedig igazi lesz, akkor BUMM!

http://kiskunhir.hu/index.php/velemeny/77-lancreakcio-az-u-s-a-kicsinalja-az-orba n-kormanyt

Szekeres Szabolcs
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kormányhivatalok, külügyminisztert, nemzetbiztonsági, feljelentéseitől, figyelmeztetést, ingatlanügyeire, versenyszférába, titkosszolgálat, legsúlyosabbnak, véghezviteléhez, próbálkozásokra, lehallgathatóak, magyarországnak, visszakerüljünk, együttműködést, tisztáldozatot, bizonyítékokat, hozzászólásban, médiatörvényig, nyilvánosságra, hazatelefonált, multimilliomos, visszatetszést, visszatámadott, nagykövetségük, demonstrálókra, udvariaskodott, kétmilliárdért, kommunikációra, megjelentették, miniszterelnök, szóhasználatot, százmilliókért, lehetőségekből, mindannyinknak, kivizsgálására, pökhendi vigyor, nemzetbiztonsági bizottság, világ szinte, kormányunk ámokfutását, választási törvény, civil szervezetek, kormány ellen, népe mögé, kétharmad mögé, világ vezető, ellenzéki oldalon, békemenet nevű, internetes hozzászólásban, kormánynak három, közvetlen haszonélvezők, saját pozíciójuk, Lázár János, Egyesült Államok, Orbán Viktor, Jong Un, Fidel Castro, Angela Merkel, Jose Manuel Barosora, Daniel Chon-Benditre, Gondoljunk Kósa Lajos, Szijjártó Péter, Orbán Viktorba, Európai Uniót, Nemzeti Védelmi Szolgálat, Amerika Orbán, Kerék-Bárczy Szabolcs, Rogán Antal, Demokráciák Közösségéből, Szekeres Szabolcs,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Emberként automatikusan értéke...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Föld napja április 22  Szent György napi hiedelmek, s...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Föld napja  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Az udvariasság alapja: önismer...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Nehezen engedem  Szent György napi hiedelmek, s...  Volt egy...  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Messziről jött ember  Emberként automatikusan értéke...  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Beney Zsuzsa  Minden gyerek jó.  Beney Zsuzsa - Álom  Szent György nap  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Minden szülő a lényével nevel.  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Volt egy...  Életművészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Föld napja április 22 
Bejegyzés Címkék
pökhendi vigyor, nemzetbiztonsági bizottság, világ szinte, kormányunk ámokfutását, választási törvény, civil szervezetek, kormány ellen, népe mögé, kétharmad mögé, világ vezető, ellenzéki oldalon, békemenet nevű, internetes hozzászólásban, kormánynak három, közvetlen haszonélvezők, saját pozíciójuk, rendszerben ölik, közvetett haszonélvezők, jelenleg regnáló, váltás esetén, legtöbben semmihez, önös érdekeik, okfejtő bejegyzés, kategóriát tartotta, párja csalja, környezetük &#8211, szerelmes fiúból, igazán közeli, életre összevész, egykori barátaival, szemét állatok, fenti okfejtés, magyarázat arra, ilyetén viselkedésre, ellenzék vesztett, átalakított választási, kormány túlontúl, isten tudja, munkahelyeken ismét, pletykák központi, szerelemesek feljelentéseitől, saját telefonjaikon, jóízűt politizálni, elmúlt napok, 7750 számú, amerikai érdekeket, rendelet szabályozza, szankciót csak, korrupcióba keveredett, adott ország, elnök tájékozatlan, férfi lónak, utolsó választásokat, eredményeket akarták, köznyelv szokott, törvényeit tiszteletbe, mélyen hallgató, korrupciós ügyben, ügyészég olyan, lábunkra lépne, vizsgálat komolyan, háló közepén, kormány bevetette, amerikai érdekeltségű, kormány közeli, amerikaiak jelentették, diplomáciai csatornákat, megijedt kormány, szócsövéhez fordult, kormányfüggő lapban, igen tisztességes, amerikai tulajdonú, norvégok támogatják, norvégokkal éppen, értetlenkedés eszközét, gatya fel-le, helyzet nagyon, nagykövetségük ügyvivője, képviselet vezetője, szövetséges együttműködést, szerelmesek azonnal, magyar kormány, résztvevők kitiltását, lépés maradt, matt előtt, korrupciós ügyek, jegenyefák bizony, égig nőnek, első dominó, nyomorba dönti, mégsem mehet, ember ámokfutása, nemzetközi közösségből, ember miatt, munkába azért, lépése maradt, kormányhivatalok, külügyminisztert, nemzetbiztonsági, feljelentéseitől, figyelmeztetést, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.